Menu Premium

Ubisoft toont de eerste vijf minuten van Far Cry 4

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft trapt haar presentatie af en dat doen ze niet met iets kleins. Ubisoft toont de eerste vijf minuten van Far Cry 4 en dat zijn vijf minuten van pure spanning.

De Far Cry serie, een van de meest populaire pareltjes van Ubisoft, trapt af op hun persconferentie. We hebben de afgelopen tijd al bij mondjesmaat wat dingen gehoord over deze nieuwste game van Ubisoft, maar nu zijn de eerste vijf minuten aan het licht gekomen. Voor degene die het concept niet zo goed kennen, Far Cry 4 is dé openwereld-shooter van Ubisoft en is logischerwijs het vierde deel uit een serie die al jaren hoge ogen gooit. Ook dit deel in de reeks ziet er veelbelovend uit. Far Cry 4 speelt zich af op in het fictieve land Kyrat, welke momenteel worden geregeerd door een zelf gekroonde koning en dat zorgt nog al voor wat problemen. Eerder raakte Far Cry 4 in opspraak, omdat de grote slechterik uit de game homoseksueel zou zijn. Natuurlijk werd dit bij onze vriendjes in Amerika iets hoger opgevat, dan dat wij nuchtere Hollanders er tegenaan kijken. In de trailer wordt de modebewustheid van  deze man even goed aangekaard, want hij baalt er van dat er bloed op zijn kleren is gekomen, nadat hij iemand om het leven heeft gebracht. Ach ja, het blijft toch wel een beetje kiezen of delen.

Far Cry 4 komt op 18 november 2014 de winkels binnenstormen. Vanaf dat moment is het mogelijk om kledingkeuze van deze vent even zelf te checken op de PC, de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360 en natuurlijk de Xbox One, welke op haar beurt tegen die tijd ook in Nederland is uitgekomen.

Ubisoft toont de eerste vijf minuten van Far Cry 4

Ubisoft toont de eerste vijf minuten van Far Cry 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch