Menu Premium

Ubisoft stelt Watch Dogs 2 voor PC twee weken uit

Mark Hoogland 18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkeling van PC-versies van games vergt vaak meer tijd dan die van hun broertjes op de consoles. Hard- en software bestaat namelijk in zoveel soort en maten dat het veel werk is een titel over de gehele linie te optimaliseren. Ook Ubisoft is zich hiervan bewust: de studio maakt vandaag – naast de systeemeisen – bekend dat Watch Dogs 2 voor PC twee weken na de console-release zal verschijnen.

Watch Dogs 2 verschijnt op 15 november voor de Xbox One en PlayStation 4. De PC-versie is nu dus uitgesteld naar de 29e van die maand, wat Ubisoft nog even de tijd geeft de game te polijsten en optimaliseren voor alle hardware die de gamerswereld rijk is. Over hardware gesproken, hieronder kun je kijken of jouw PC Watch Dogs 2 bij die uitgestelde release überhaupt gaat trekken:

Minimale eisen:

OS: Windows 7 of hoger (64-bit versie vereist)
Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz | AMD FX 6120 @ 3.5 GHz
RAM: 6GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) | AMD Radeon HD 7870 (2GB) of beter
Vrije harde schijfruimte: 50 GB

Aanbevolen eisen:

OS: Windows 7 of hoger (64-bit versie vereist)
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz | AMD FX 8120 @ 3.9 GHz
RAM: 8GB
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 780 (3GB) | NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) | NVIDIA GeForce GTX 1060 (3GB) of beter | AMD Radeon R9 290 (4GB) of beter
Vrije harde schijfruimte: 50 GB

Naast deze systeemeisen maakte Ubisoft ook bekend welke extra features en optimalisaties Watch Dogs 2 op de PC zal krijgen. Denk hierbij niet alleen aan uitgebreide graphics-instellingen als FOV sliders, anti-aliasing en schaduwen, ook ondersteunt de game 4K en meerdere monitors. Als jouw PC het aankan kun je zelfs vanaf launch al een Ultra Textures Pack installeren. Watch Dogs 2 heeft verder geen FPS-begrenzing en dankzij een fix moeten lag en stottering tot het verleden behoren.

Kan jouw PC Watch Dogs 2 aan, en zo ja, heb je er vrede mee dat Ubisoft nog iets langer de tijd neemt om de game te perfectioneren? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch