Menu Premium

Ubisoft rolt nieuwe Rainbow Six Siege patch uit

Melissa Arends 07/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft zojuist een nieuwe update voor Rainbow Six Siege uitgerold! Update 1.2 is vanaf vandaag verkrijgbaar op de PC, terwijl Rainbow Six-spelers op PlayStation 4 en Xbox One jammer genoeg nog een week moeten wachten totdat de update ook beschikbaar is op deze platformen.

Naast het synchroniseren van de Ranked HUD, zorgt update 1.2 er onder meer voor dat er minder wachttijd is tijdens de matchmaking en dat enkele bugs opgelost zijn. Er zijn echter verschillen tussen de update voor de PC en die voor de PlayStation 4 en Xbox One. Zo is het na het installeren van de patch mogelijk om op de PC een datacenter te kiezen en gebruik te maken van de verbeterde 60Hz server. Volgens Ubisoft komen deze features in de toekomst ook naar consoles, maar het lijkt er niet op dat dit op 14 januari – de datum waarop de patch verschijnt voor PlayStation 4 en Xbox One – al staat te gebeuren.

Wel kunnen Rainbow Six Siege-liefhebbers op alle platformen vanaf volgende maand aan de slag met Operation Black Ice. Speel jij Rainbow Six Siege nog met een passie? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Ubisoft rolt nieuwe Rainbow Six Siege patch uit

Ubisoft rolt nieuwe Rainbow Six Siege patch uit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch