Menu Premium

Ubisoft maakt startdatum The Division beta bekend

Franky Mangal 15/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren werd al melding gemaakt dat de Uplay mobile app de mogelijke startdatum van The Division beta had verklapt. Vandaag heeft Ubisoft het ook officieel bevestigd. Zet 28 en 29 januari maar vast in je agenda, want dat zijn de startdata van de Tom Clancy’s The Division beta

De data zijn bekendgemaakt via de officiële kanalen van Ubisoft. Op 28 januari kunnen Xbox One-spelers aan de slag en een dag later is de beta ook te spelen op PlayStation 4 en PC. De beta voor The Division is toegankelijk voor iedereen die game gepreordered heeft, maar op de site van Ubisoft kun je jezelf ook nog inschrijven om kans te maken op een uitnodiging. Wat de beta precies gaat bevatten, is overigens nog niet duidelijk.

Tom Clancy’s The Division is al een tijdje in ontwikkeling en het was de bedoeling dat de game in 2015 zou verschijnen. Het heeft iets langer geduurd, maar de release is nu toch echt nog maar twee maanden van ons verwijderd. Op 8 maart verschijnt The Division voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wat hoop jij te zien in de beta? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Ubisoft

Ubisoft maakt startdatum The Division beta bekend

Ubisoft maakt startdatum The Division beta bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch