Menu Premium

Ubisoft kondigt Trials Fusion aan voor next-gen

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat het in de basis zo ontzettend simpel lijkt, komt er nog best veel kijken bij een game als Trials. Begonnen als een flashgame op internet, en nu een grote volwassen franchise. Het afgelopen deel, Trials Evolutions, heeft de franchise compleet op de kaart gezet, nadat deze overweldigend succesvol ontvangen werd op Xbox Live Arcade. Ubisoft kondigt Trials Fusion aan voor next-gen, wat goed nieuws is voor heel veel fans.

Er bestaan vast ook mensen die geen idee hebben waar ik het over heb. In de Trials franchise gaat het om de ‘simpele’ opdracht om het betreffende voertuig dat je tot je beschikking hebt zo snel mogelijk van punt A naar punt B te krijgen, over een parcours dat vooral veel de lucht in gaat. Om het je zo moeilijk mogelijk te maken is het geen kwestie van simpelweg zo hard mogelijk gas geven, maar gaat het om timing en precisie. Het behouden van balans van je voertuig en de juiste snelheid zijn belangrijke onderdelen in de Trials games.

Een van de redenen dat de franchise zo populair is, is dat er een flinke community bezig is om in de bijgeleverde level-editor de beste en moeilijkste levels in elkaar te zetten. Met de nieuwe consoles wordt er ontzettend veel aandacht geschonken aan samen gamen, waardoor Ubisoft gedacht heeft dat een game als Trials Fusion niet gemist kan worden op de next-gen consoles. In de korte trailer die zij lieten zien werd er nog weinig duidelijk over de verschillen met Trials Evolutions, maar we kunnen verwachten dat het naar een nieuw niveau getild wordt. Ubisoft laat ook weten dat er versie komt voor de mobiele platformen, genaamd Trails Frontier. Ook over deze titel hebben zij nog weinig los gelaten.

Spring jij een gat in de lucht nu je weet dat je ook op next-gen consoles Trials gaat kunnen spelen?

Ubisoft kondigt Trials Fusion aan voor next-gen

Ubisoft kondigt Trials Fusion aan voor next-gen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch