Menu Premium

Ubisoft kondigt Rocksmith 2014 Edition aan

Gamekings Redactie 11/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je altijd al rockster willen worden? Word je blij van schreeuwende fans? Dan heb je twee opties: je betreedt het podium of je wordt huiskamer-rockster. Voor de mensen die nog twijfelen en de liefhebbers van ritmegames hebben wij en interessant nieuws. Ubisoft kondigt Rocksmith 2014 Edition aan, voor iedereen die niet kan kiezen tussen gamen en gitaar spelen en het daarom combineert.

Afgelopen september kwam Ubisoft met Rocksmith, een ritmegame waarbij je eigen gitaar kunt aansluiten. Waar je in concurrerende games werkt met een gitaarvormige controller, gaat het er in de Rocksmith franchise realistischer aan toe. Het eerste deel van Rocksmith werd destijds goed ontvangen en dat gaf Ubisoft een goede reden om nu met een nieuw deel te komen, met wat leuke nieuwe toevoegingen. Rocksmith 2014 Edition komt met de interessante nieuwe feature om de game ook via Kinect te kunnen spelen, waarschijnlijk speciaal bedoeld voor de enthousiaste luchtgitaristen onder ons. Ubisoft claimt dat hun nieuwe game de snelste manier is om gitaar te leren spelen, een erg gedurfde uitspraak, die wij pas geloven als we het zelf hebben kunnen ondervinden.

Het geheel werd aan elkaar gepraat door Jerry Cantrell, bekend van de rockband Alice in Chains. Zoals we kunnen verwachten als hij zijn gezicht laat zien, zal het repertoire van zijn band ook te spelen zijn in Rocksmith 2014 Edition. Ubisoft geeft aan dat de game in oktober te verkrijgen is.

Ga jij alvast je luchtgitaar afstoffen om te rocken in Rocksmith 2014 Edition?

Ubisoft kondigt Rocksmith 2014 Edition aan

Ubisoft kondigt Rocksmith 2014 Edition aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch