Menu Premium

Ubisoft kondigt nieuwe singleplayer-missies aan voor Watch Dogs

Angelique Grift 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De open wereld van Watch Dogs wordt een stuk interessanter vanaf morgen, want Ubisoft kondigt nieuwe singleplayer-missies aan voor Watch Dogs. Hierdoor wordt digitaal Chicago nog meer ‘the place to be’ dan het al was. Niet alleen bevat de DLC drie nieuwe singleplayer-missies, maar zijn er nieuwe wapens vrij te spelen en handige extra boosts te verdienen.

De DLC bestaat uit drie nieuwe singleplayer-missies. In alle drie de missies speelt uiteraard het paradepaardje van de game, het hacken, een centrale rol. De eerste missie heet The Palace. Het doel van deze missie is om een harde schijf te wissen met vertrouwelijke informatie over Dedsec en Aiden Pearce. De harde schijf bevindt zich in een moddervet paleisje van een kerel die zijn enorme dak waarschijnlijk niet op een legale manier bij elkaar heeft gespaard. Vandaar dat de politie het huis binnen wil vallen. Niks mis mee zou je denken, dat ze hem maar een kleiner paleis met tralies toewijzen. De zaak verandert als je weet dat er gevoelige informatie over Dedsec en Aiden Pierce zelf in het huis aanwezig is…

In de tweede missie is er een biometrisch wapen Chicago in gesmokkeld. Tijdens de missie, genaamd Signature Shot, is het doel om jezelf voorbij de beveiliging van dit wapen te hacken en het wapen veilig te stellen, ver buiten bereik van de bad guys. Je moet echter wel op tijd zijn, want het wapen werkt slechts voor degene die als eerste zijn hand op het wapen legt.

Tot slot is er nog een derde missie: Breakthrough. In deze missie vindt er een geheime vergadering plaats ergens in Chicago. Wat er zo belangrijk is om erover te moet vergaderen, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is je doel. Vind deze locatie, hack je naar binnen en elimineer het vergaderende zooitje.

Zoals eerder gezegd zijn er nieuwe wapens vrij te spelen. Deze twee nieuwe wapens zijn de Biometric Rifle en de Auto-6 pistol. Ook bevat deze DLC handige nieuwe perks om je hack-arsenaal uit te breiden, waaronder een ATM Hack boost en een Dedsec Battery boost. Het feit dat Watch Dogs een maandje oud is, lijkt voor Ubisoft reden voor een feestje, want de DLC van Watch Dogs verschijnt morgen al voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

Ubisoft kondigt nieuwe singleplayer-missies aan voor Watch Dogs

Ubisoft kondigt nieuwe singleplayer-missies aan voor Watch Dogs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch