Menu Premium

Twitch krijgt VoD-playlist en uploadfunctie

René Janssen 25/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na door Amazon overgenomen te zijn, organiseerde video-streaming service Twitch vandaag zijn eerste van een jaarlijks terugkerend TwitchCon event. Tijdens dit event in het Moscone Center te San Francisco had Twitch wat nieuwtjes aan te kondigen.

Zo zal het broadcasters onder andere in staat stellen een video on demand-playlist samen te stellen. Hiermee kan men vierentwintig uur per dag beeldmateriaal aanbieden zonder daadwerkelijk te streamen – een aantrekkelijke manier om nieuwe kijkers aan je te binden. De bèta-toegang voor deze nieuwe functionaliteit zal in de komende weken langzaam uitgerold worden. Verder wordt het ook mogelijk om – al dan niet bewerkte – video’s te uploaden die niet van een stream afkomstig zijn. Het mag duidelijk zijn dat Twitch hiermee grote concurrent YouTube op afstand hoopt te houden.

Andere nieuwtjes zijn de te verwachten Twitch apps voor PlayStation Vita, PlayStation 3 en PlayStation 4, een verbeterde zoekfunctie. Voor Twitch is Flash verleden tijd: de service zal voortaan van een HTML5 video player gebruik gaan maken.

Bron: Engadget

Twitch krijgt VoD-playlist en uploadfunctie

Twitch krijgt VoD-playlist en uploadfunctie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch