Menu Premium
Loading...

Tweede DLC-pakket Mario Kart 8 verschijnt 23 april

René Janssen 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 23 april verschijnt het tweede DLC-pakket voor Mario Kart 8, waarin je onder andere een bezoek brengt aan de Animal Crossing-wereld. Zo kan je in een Animal Crossing track rond racen. De wereld en figuren uit Mario worden dus gecombineerd met die van Animal Crossing door middel van Mario Kart.

Geheel in de Animal Crossing-stijl zullen de seizoenen ook veranderen van de zomer naar de winter. Interessanter is misschien nog wel dat Nintendo heeft aangekondigd dat er een 200 CC-modus wordt toegevoegd aan Mario Kart! Voorheen reden Mario en zijn medereizigers maximaal in de 150 cc klasse. Vanaf 23 april is het dus ook mogelijk om met een 200 CC modus aan de slag te gaan naar de 200 cc klasse. De 200 CC klasse is speelbaar in nieuwe en oude tracks.

Het tweede Mario Kart DLC-pakket bevat drie personages: Isabelle, Dorpsbewoner en Dry bowser, vier voertuigen en acht circuits. Met behulp van de bijbehorende Amiibo’s voeg je nieuwe track suits toe aan de game. Op 23 april volgt de gratis update waarmee elk circuit speelbaar zal worden in de 200 cc klasse. Voor de DLC zal wel de portemonnee getrokken moeten worden.

Tweede DLC-pakket Mario Kart 8 verschijnt 23 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch