Menu Premium
Loading...

Turtle Rock dropt details van Evolve’s Evacuation met een video

Lisette Atsma 03/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het er dan, meer informatie over de multiplayer-campagne van Evolve. Turtle Rock, de ontwikkelaar van de aankomende first-person shooter Evolve, heeft een reeks video’s uitgebracht met meer informatie over hoe de game gaat werken. Wij hebben ze achterelkaar gezet, zodat jij ze op je gemakje kunt checken!

In Evolve speel je als een monster die zijn planeet wil beschermen tegen de invasie van de mensheid. Je missie in de game is aanrichten van zoveel mogelijk dood en verderf, tenzij je de game als één van een viermans elite team van jagers bent. Dan is je missie het redden van zoveel mogelijk vluchtelingen en zorgen dat het schip veilig weg komt.

In de Evacuation-modus van Evolve doe je dit in vijf rondes, die vijf verschillende dagen symboliseren. Je vecht je een weg rond de planeet, als monster tegen de mensen, of als mensen tegen het monster. De video geeft ons een overvloed aan informatie, en toont ons onder andere dat keuzes van missie en het succes van de missies een impact hebben op toekomstige rondes. Met meer dan 800.000 verschillende combinaties van omgeving, missies, en opties zal het even duren voordat je twee keer hetzelfde tegen gaat komen.

Evolve is volgend jaar vanaf 10 februari te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en op de PC. In de tussentijd hopen we op nog meer video’s als deze.

Turtle Rock dropt details van Evolve's Evacuation met een video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch