Menu Premium

Trials Fusion Riders of the Rustlands DLC verschijnt morgen

Karen Koch 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trials Fusion is eerder dit jaar al verschenen voor de PC, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Hierbij hebben de ontwikkelaars ook meteen bekendgemaakt dat er maar liefst zes DLC-pakketten voor de game worden uitgebracht. Daarnaast komen er natuurlijk ook een aantal gratis content updates voor de game uit. Op het eerste DLC-pakket hoeven we niet lang meer te wachten, want de Trials Fusion Riders of the Rustlands DLC verschijnt morgen al.

De eerste DLC voor Trials Fusion heet dus Riders of the Rustlands. Dit pakket voegt een behoorlijke hap content toe aan de game, want deze bevat maar liefst tien nieuwe tracks en achttien nieuwe track challenges. Deze nieuwe tracks bestaan uit zes klassieke Trials tracks, twee Supercross tracks – voor de lokale multiplayer -, een Skill Game en een FMX track. Voor iedereen zit er dus wel iets tussen om naar uit te kijken. Daarnaast krijgen gamers die deze DLC aanschaffen ook toegang tot vijf extra trophies – of achievements – en een enorme bundel aan voorwerpen voor de Track Editor-modus.

Het team achter Trials Fusion is nog druk bezig met het ontwikkelen van de rest van de DLC-pakketten. Wat ze in ieder geval willen doen, is elk pakket een compleet ander scenario geven. Het tweede pakket, die eind deze zomer uitkomt, zal bijvoorbeeld plaatsvinden boven in de lucht, iets wat de naam Empire of the Sky ook wel een beetje doet vermoeden. Daarnaast hebben de ontwikkelaars ook toegezegd dat ze een DLC-pakket gaan maken waarbij men juist onder water flink kan stunten.

Trials Fusion is nu te spelen op PC, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De Riders of the Rustlands DLC is vanaf morgen te krijgen via PlayStation Store en Xbox Live voor de console-eigenaren. De tweede DLC, genaamd Empire of the Sky, staat op de planning voor de late zomer, maar daar staat nog geen releasedatum voor. De rest van de DLC packs die zijn aangekondigd, gaan allemaal binnen het tijdsbestek van een jaar verschijnen. De ontwikkelaars richten zich er namelijk op om voor mei 2015 alle DLC-pakketten voor Trials Fusion beschikbaar te hebben gemaakt.

Trials Fusion Riders of the Rustlands DLC verschijnt morgen

Trials Fusion Riders of the Rustlands DLC verschijnt morgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch