Menu Premium

Treyarch werkt niet mee aan de gameplay van Black Ops Declassified

Gamekings Redactie 07/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Treyarch werkt niet mee aan de gameplay van Black Ops Declassified. Ook Infinity Ward houdt afstand van het ontwikkelproces van de game. Dit meldt John Rafacz, communications manager bij Treyarch, in gesprek met CVG. Uitsluitend Nihilistic, de ontwikkelaar van Call of Duty: Black Ops Declassified, mag straks dus aansprakelijk gesteld worden voor de besturing en features van de game.

“We zijn niet betrokken geweest bij de Vita-versie”, zegt John. Nihilistic, die tevens verantwoordelijk was voor de Vita-shooter Resistance: Burning Skies, staat er echter niet helemaal alleen voor. Als we Activision mogen geloven speelt Treyarch namelijk wel een bescheiden rol bij het verhaal van de game. Volgens een statement van de uitgever treedt de studio op als consultant voor de verhaallijn van de titel. Aangezien Black Ops Declassified zich afspeelt tussen Black Ops en Black Ops 2, is Treyarch ingeschakeld als adviesgever “om de nauwkeurigheid binnen het verhaal te verzekeren”.

Daarnaast bestaat er een kans dat Declassified in een bundel met de PlayStation Vita wordt aangeboden. Activision zou dat immers, volgens een woordvoerder van de uitgever, vanwege een partnerschap met Sony mogelijk kunnen maken.

Het is voor nu even afwachten wat voor lekkers Nihilistic ons voor gaat schotelen met hun Vita-versie van de Call of Duty franchise. Laten we hopen dat het smullen wordt, want de handheld van Sony kan wel een paar smakelijke maaltijden gebruiken op de menu.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch