Menu Premium

Treyarch vraagt je voorzichtig te zijn met Black Ops 2 Xmas Noobs

Gamekings Redactie 18/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kerstmis komt er aan en dat betekent dat vele gamers Call of Duty: Black Ops 2 onder de kerstboom verwachten. Vele brieven naar de Noordpool en nog meer smeekbedes aan familie beloven elk jaar rond Kerst een enorme wave aan nieuwe spelers. Treyarch vraagt je voorzichtig te zijn met Black Ops 2 Xmas Noobs.

In de Message of the Day van vandaag worden de Christmas Noobs aangekaart. Treyarch weet zelf ook dat de servers het rond Kerst zwaar te verduren hebben door de nieuwe spelers. Niet alleen de servers krijgen het zwaar, ook jij zal even door moeten bijten wanneer je spelers zichzelf op ziet blazen. Op zich vermakelijk maar niet de reden dat jij ingespannen naar het scherm zit te turen. Treyarch vraagt je lief te zijn tegen iedereen die een Care Package buiten de map dropt of iets anders waardoor je termen uitkraamt, waar zelfs de oren van een zeeman van staan te klapperen.

Treyarch vraagt je voorzichtig te zijn met Black Ops 2 Xmas Noobs, maar zeggen zelf al: “we weten dat jullie dit niet zullen doen”. Aan de nieuwe rekruten, beter bekend als noobs, heeft Treyarch de volgende tip: “laat je niet kleineren”. In de Combat Training mode kun je gelukkig aan je skills werken en wat XP bij elkaar schrapen voordat je aan het echte werk begint.

Treyarch vraagt je dus de Black Ops 2 Xmas Noobs een beetje te ontzien. Ben je dat van plan? Of ga je iedereen die twee ammo clips nodig heeft voor een kill een mes door de strot cadeau doen? En ga jij als Call of Duty: Black Ops 2 newbie de veteranen direct er van langs geven of toch eerst even de boot camp bezoeken?

Treyarch vraagt je voorzichtig te zijn met Black Ops 2 Xmas Noobs

Treyarch vraagt je voorzichtig te zijn met Black Ops 2 Xmas Noobs

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch