Menu Premium
Loading...

[Trailer] Ubisoft kondigt Far Cry Primal CaveBnB-prijsvraag aan

Samuel Boyd 18/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry Primal ligt over iets meer dan maand in de schappen. Voordat het zover is maakt Ubisoft ons alvast warm met een wel erg speciale prijsvraag, de namelijk de CaveBnB-prijsvraag. In de trailer beschrijft een fluwelen vrouwenstem alvast wat wij precies kunnen verwachten van de CaveBnB.

In Far Cry Primal vecht je niet met geweren en vlammenwerpers, maar met stenen en speren! Back to basics dus. CaveBnB is een bed and breakfast die jou ook terugbrengt naar die echte basics. Jij hebt namelijk de kans om, samen met iemand naar keuze, een overnachting in een grot te winnen! Overdag ga je met een survivalexpert op pad om de vaardigheden te leren die je in de nacht nodig zult hebben in de grot. In welke grot je precies terechtkomt, is nog niet bekend, maar Ubisoft laat weten dat het een geheime locatie in Frankrijk betreft.

Om kans te maken op deze luxueuze overnachting, moeten deelnemers in een tweet laten weten waarom zij de survivalervaring verdienen (#cavebnb, @farcrygame). Deelnemers hebben tot 22 januari om 00:59 de tijd om in een oerkreet Ubisoft te overtuigen van hun survivalinstinct.

Far Cry Primal is vanaf 23 februari beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4 en vanaf 1 maart op de PC. Heb jij je altijd al eens in de schoenen van onze voorouders willen lopen? Laat het weten in de comments!

Ubisoft kondigt Far Cry Primal Cavebnb-prijsvraag aan

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch