Menu Premium
Loading...

[Trailer] Tom Clancy’s The Division – Know Your Skills

Mark Hoogland 04/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommige mensen hebben na de bèta van The Division nog niet echt een beeld van wat de game ons allemaal te bieden heeft. Gelukkig kunnen we ervan uitgaan dat Ubisoft ons tot de release op een hele reeks trailers zal trakteren. Zo scheen vandaag de video Know Your Skills, die ingaat op de upgrades en mods in de game.

In de trailer wordt uitgelegd dat er twaalf skills bestaan, naar eigen inzicht en speelstijl te upgraden. Deze skills zijn onderverdeeld in de categorieën Medical, Technology en Security, en het wordt dus tactisch nadenken over waarin jij en je team zich willen specialiseren. Ga je voor de harde attack met kleefbommen, of zoek je liever dekking terwijl de Reactive Targeting-mod de vijanden voor je markeert? Naast een uitleg over deze en andere upgrades belicht de video ook de Base of Operations, van waaruit je je upgrades en mods activeert.

Tom Clancy’s The Division verschijnt 8 maart op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Check snel de trailer en laat ons weten wat jouw manier van aanpak wordt!

2016_0204_TheDivisionKnowYourSkillsTrailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch