Menu Premium
Loading...

[Trailer] Street Fighter V: Character Introduction Series – Chun-Li

Samuel Boyd 15/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgen is het dan eindelijk zover voor fighter-fans van het eerste uur. Het vijfde deel van de populaire Street Fighter serie ligt dan in de winkels. De afgelopen weken kwamen er al verschillende trailers naar buiten die ons aan de vechters in de game introduceerden. Vandaag is de beurt aan Chun-Li, een oude bekende die voor het eerst in Street Fighter II verscheen. Toch krijgt zij ook een trailer die ons meer over haar en haar vechtstijl vertelt.

Als het eerste vrouwelijke karakter in de Street Fighter serie is Chun-Li onderhand een doorgewinterde vechtersbaas. Matt Andrews, de community manager van Capcom, noemt haar niet voor niets de sterkste vrouw in het Street Fighter-universum. Chun-Li is niet alleen sterk, maar ook een van de snelste vechters in de game! Het ideale personage voor de gamers met een snelle speelstijl dus.

Chun-Li is één van de 16 vechters in Street Fighter V die bij release aanwezig zijn. Na de release worden nog zes andere karakters toegevoegd.

Street Fighter V komt morgen uit op de PC en PlayStation 4. Ga jij jouw tegenstanders in elkaar beuken met de oude-vertrouwde Chun-Li? Laat het weten in de comments!

Street Fighter V: Character Introduction Series - Chun-Li

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch