Menu Premium
Loading...

[Trailer] Spec Ops: The Line Multiplayer

Gamekings Redactie 21/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Third-person shooter Spec Ops: The Line heeft een nieuwe trailer voor je in petto, waarin je een voorproefje krijgt op de 4 tegen 4 op klassen gebaseerde multiplayer.

De game, die ontwikkeld wordt door Yager Development en uitgegeven door 2K Games, is alweer het negende deel in de Spec Ops reeks. De focus van de game ligt op knallen met een beetje tactiek, het harde verhaal en op zand. Heel veel zand! Je neemt de rol aan van Captain Martin Walker om een Amerikaanse Kolonel te redden genaamd John Konrad. Konrad zit vast in Dubai, dus is het op naar Dubai. Deze reddingsactie voer je samen met je squad uit. Via Squad Commands kun je je teamleden aansturen en je een weg banen door het dynamische terrein. Er zullen heel wat zandstormen je richting op geblazen worden. Voorbereiden zit er niet in, want deze zandstormen worden lekker random gegenereerd. Waar ze langskomen en hoe hard ze zijn, is dus niet te voorspellen. In juni dit jaar kun je van de game gaan genieten op PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

De trailer ziet er in ieder geval vet uit. Ben jij van plan in juni op reddingsactie in Dubai te gaan of ga je toch de zandstormen vermijden?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch