Menu Premium
Loading...

[Trailer] Skylanders Superchargers – Rise of the Sky Eater

Gamekings Redactie 21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Liefhebbers van Skylanders kennen de kwaadaardige Kaos waarschijnlijk maar al te goed. In de zoveelste poging om over Skylands te heersen, komt hij met iets nieuws op de proppen: de Sky Eater. Benieuwd hoe dit gevaarte eruit ziet? Check dan deze trailer voor Skylanders Superchargers!

Het zal je niet verbazen dat je de Sky Eater niet in je eentje kunt tegenhouden. Om dit kwaad te bestrijden, is er een nieuw team in het leven geroepen, genaamd de Superchargers. De Superchargers gaan de Sky Eater niet met de benenwagen te lijf, maar maken gebruik van wagens, boten en vliegtuigen. De game richt zich dan ook vooral op racen, een element dat nieuw is voor de Skylanders-games. Dit betekent dat er naast de personages van de game, Superchargers-voertuigen in de winkels verkrijgbaar zijn. De Portal of Power, die je nodig hebt om de ‘echte’ poppetjes in de game te laten spelen, is iets groter geworden, zodat er ook ruimte is voor deze voertuigen.

Skylanders Superchargers is al een kleine maand uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii U. Sinds gisteren is de game ook verkrijgbaar voor iOS-apparaten. Wat vind jij van de nieuwe voertuigen? Laat het weten in de comments!

Skylanders Superchargers - Rise of the Sky Eater

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch