Menu Premium
Loading...

[Trailer] Sheltered verschijnt op 15 maart

Samuel Boyd 10/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Survival games zijn de laatste tijd erg populair, wat voornamelijk goed terug is te zien in de indie-wereld. Steam Early Access staat vol met survival titels, waaronder de 2D-survival game Sheltered. Ook is Sheltered al een tijdje te spelen op het Preview programma van Xbox One. Vandaag krijgen we uit een trailer te weten dat de game op 15 maart zijn Early Access status gaat ontspringen en officieel uit gaat komen!

Sheltered vertelt het verhaal van een familie die probeert te overleven na een nucleaire ramp. Aan de speler de taak om de vier familieleden in leven te houden in deze post-apocalyptische wereld. Overleven wordt je niet alleen lastig gemaakt door een gebrek aan middelen; vijandige bendes en wilde dieren liggen constant op de loer wanneer je jouw shelter verlaat. Mochten je karakters sterven in deze harde wereld, dan is dat hartstikke jammer! De game kent namelijk perma-death waardoor je karakters niet respawnen nadat ze het leven laten.

Sheltered komt op 15 maart uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb jij het in je om alle vier familieleden de postapocalyptische ramp te laten overleven? Of heb je het wel gehad met survival games? Laat het weten in de comments!

2016_0310_ShelteredVerschijntOp15Maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch