Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rocket League komt naar Xbox One in februari 2016

Rik Koning 04/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na lang wachten is het dan eindelijk zover voor de Xbox One-bezitters onder ons: Rocket League komt naar Microsoft’s paradepaardje! Deze game, waarbij spelers voetballen door met auto’s tegen een gigantische bal aan te rijden, is de opvolger van de vergelijkbare titel Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars op de PlayStation 3 en werd de grote verrassing van 2015.

Rocket League wist binnen no-time een gigantische fanbase te vergaren, waaronder een groot deel van onze redactie. In de trailer was, behalve de aankondiging van de Xbox One-release, ook nog een tweetal Xbox-exclusieve auto’s te bezichtigen. Deze nieuwe auto’s zijn volledig in Gears of War- en Halo-stijl.

Mocht je net als vele anderen niet kunnen wachten om Rocket League op je Xbox One te spelen, dan moeten we je toch nog enigszins teleurstellen; je zult nog even moeten wachten tot februari. Tot die tijd zal je nog even gebruik moeten maken van de PlayStation 4 of PC van één van je vrienden om Rocket League te kunnen spelen.

Rocket League komt naar Xbox One in februari 2016

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch