Menu Premium
Loading...

De Pokémon Sun & Moon demo verschijnt medio oktober

Mark Hoogland 04/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 18 november verschijnen de langverwachte games Pokémon Sun en Pokémon Moon voor de Nintendo 3DS. Vandaag laat een nieuwe trailer drie starter-evoluties zien, alsook de multiplayer Festival Plaza. Wellicht nog leuker is de onthulling dat de Pokémon Sun & Moon demo om de hoek staat, om precies te zijn op 18 oktober.

Zoals gezegd toont bovenstaande video de eerste evoluties van de drie Pokémon waarmee je je avontuur kunt beginnen in Sun & Moon. Tweede vormen van Rowlet, Litten en Popplio zijn respectievelijk Dartrix, Torracat en Brionne. Ook komt de nieuwe feature Festival Plaza aan bod; hier kun je met andere spelers samenkomen om Festival Coins te verdienen. Deze kun je vervolgens besteden in verscheidene shops.

Eveneens nieuw in Pokémon Sun & Moon is Poké Pelago. Dit houdt in dat de Pokémon die je bewaart in de PC boxes kunnen worden losgelaten op kleine eilandjes. Hier kunnen ze bijvoorbeeld naar items op zoek gaan of zichzelf trainen, wat je wilt. Zo hebben de Pokémon die niet in je actieve party zitten toch nog iets te doen.

En dan de demo! Deze is vanaf 18 oktober te scoren in Nintendo’s eShop, en beloont de nieuwsgierige spelers met de Pokémon Greninja. Deze blauwe rakker, die transformeert in Ash-Greninja wanneer de band met de trainer sterk genoeg is, kan bij release worden overgeheveld naar de volledige game. Ga jij de demo checken? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch