Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe hunter ‘Kala’ vanaf nu beschikbaar voor Evolve

Andor Joosten 27/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Evolve heeft meer en meer characters aan zijn roster toegevoegd de laatste tijd, maar geen enkele is zoals dr. Kala Kapur. Zij heeft namelijk een stap genomen die geen enkele andere hunter zou overwegen: het combineren van haar DNA met dat van de monsters waar ze tegen vechten.

Kala beschikt dankzij haar unieke DNA over drie unieke abilities die getoond worden in de trailer. De eerste ability schiet Siren Missiles af, een verbetering van de Kraken-technologie. Siren Missiles vliegen automatisch naar vijanden in de buurt, maar als ze op de grond worden geplaatst, worden ze traag bewegende mijnen die met meer geweld exploderen. Haar tweede ability is het plaatsen van op Wraith gebaseerde Teleporter Pads, die jij en je teamgenoten kunnen gebruiken om tussen verschillende punten op de map te reizen. Haar laatste ability maakt gebruik van de Goliath armor-technologie. Hiermee schiet ze een straal af die tijdelijk de armor van het aanwezige monster weghaalt. Zodra deze straal breekt, regenereert het schild van het monster echter snel.

Dr. Kala Kapur is vanaf nu beschikbaar in Evolve. In bovenstaande trailer is ze tevens in actie te zien. Ga jij Evolve spelen met Kala? Laat het ons weten in de comments!

Nieuwe hunter 'Kala' vanaf nu beschikbaar in Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch