Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe gameplay trailer Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Mark Bischoff 17/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie is er niet groot geworden met de avonturen van Leonardo, Donatello, Raphael, Michelangelo en hun leermeester Splinter? In mei kan er hier een nieuwe TMNT-ervaring aan toegevoegd worden, namelijk met Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan waar vandaag een nieuwe trailer van is verschenen!

De Turtles hebben in het verleden al regelmatig hun opwachting mogen maken in games op bijna elk denkbaar platform. Op 27 mei verschijnt het nieuwste deel in de serie van de gemuteerde schildpadden en kun je de strijd aangaan met Bebop, Rocksteady en natuurlijk de Shredder. In deze hack-and-slash actie game kun je in de singleplayer zelf de wereld verkennen, de vijanden te lijf gaan en ondertussen wisselen tussen de vier Turtles. Online is het mogelijk om met maximaal drie andere spelers er eens lekker op los te hakken. Met de kenmerkende cel-shaded grafische stijl én de kennis dat het verhaal geschreven wordt door Tom Waltz, die ook meeschrijft aan de comics, lijkt men in ieder geval genoeg kennis in huis te hebben.

Ninja Turtles: Mutants in Manhattan verschijnt op 27 mei voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Heb jij zin om de ninja te gaan uithangen? Laat het ons weten in de comments!

Nieuwe gameplay trailer Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch