Menu Premium
Loading...

[Trailer] Nieuwe Evolve Hunter “Emet” nu verkrijgbaar

Gamekings Redactie 17/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoewel Evolve al ruim tien maanden in de schappen ligt, zorgt Turtle Rock Studios ervoor dat we geregeld nieuwe Hunters of Honsters krijgen om in de 4 vs. 1 game mee los te gaan. Vandaag wordt een nieuwe Hunter aan de game toegevoegd: de prettig gestoorde robot Emet.

Als Medic zal Emet met zijn medische gadgets menig Hunter op de been houden. Zo beschikt de robot over “Healing Buoys”; boeien waar hunters hun levens kunnen bijvullen. Daarnaast zullen gedode Hunters sneller kunnen respawnen met Emet’s “Respawn Beacon”, waarmee de respawn tijd wordt verkort naar 30 seconden. Toch zijn het niet alleen de medische skills die Emet een verdomd handige Hunter maken. Zo kan Emet met zijn “Replay Cannon” een explosieve dart op de vijand schieten, waarna een aantal hittezoekende raketten de rest van het werk doen.

Na Emet zal Turtle Rock Studios niet rustig achterover gaan leunen; de studio heeft voor de komende tijd nog meer Hunters en Monsters op de planning staan, waaronder Tech Sergeant Hank en Wasteland Maggie. Emet is vandaag verkrijgbaar als nieuwste Hunter in Evolve, voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ben je benieuwd naar Emet? Check gerust even de trailer en laat weten wat je ervan vindt!

Nieuwe Evolve hunter "Emet" nu verkrijgbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch