Menu Premium
Loading...

[Trailer] Guitar Hero Live – GHTV Lenny Kravitz Trailer

Karim Shehata 21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen die ongeveer acht jaar geleden genoten van Guitar Hero kunnen overmorgen die tijden herleven, want aanstaande vrijdag verschijnt Guitar Hero Live! De game zal een poging wagen het muziekgenre terug te brengen, waardoor er wél enkele aanpassingen zijn gedaan aan het concept. Zo is er de Guitar Hero TV-modus, een streamingservice die constant up-to-date zal worden gehouden waardoor je steeds nieuwe nummers kunt blijven spelen. In de ‘Guitar Hero Live – GHTV Lenny Kravitz Trailer’ zie je Lenny Kravitz aan de slag gaan met deze modus.

In deze modus wordt het mogelijk om steeds met nieuwe nummers aan de slag te gaan, gezien ontwikkelaar FreeStyleGames belooft om de service constant up-to-date te houden. Activision noemt GHTV het eerste speelbare muziekvideo netwerk. De noten vallen dan ook niet over het live-publiek zoals je zal zien in Guitar Hero Live, maar over de videoclip van het nummer dat je kiest.

Guitar Hero Live verschijnt op vrijdag 23 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. Ga jij de reboot van de Guitar Hero-franchise checken? Laat het ons weten in de comments!

Guitar Hero Live - GHTV Lenny Kravitz Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch