Menu Premium
Loading...

[Trailer] Forza Motorsport 6 krijgt vandaag eBay Motors Car Pack

Thom Derks 03/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Middels een trailer heeft Microsoft bekendgemaakt dat er een nieuwe Car Pack beschikbaar is voor Forza Motorsport 6. Deze keer betreft het een pakket met zeven bolides die stuk voor stuk hun remsporen hebben achtergelaten in de geschiedenis van het autoracen.

Misschien wel de meeste bijzondere wagen waarmee je dankzij de Car Pack kan gaan racen, is de Formule 1 auto van Ayrton Senna, de legendarische Braziliaanse autocoureur die om het leven kwam tijdens de Grand Prix van San Marino in 1994. Het gaat hier om de McLaren MP4/4 waarmee Senna in 1988 het wereldkampioenschap op zijn naam schreef. Verder kunnen we gaan racen met de #31 Lancia, de Maserati MC Trofeo, de Holden Torana A9X, de Datsun 200 roadster, de Mazda SpeedSource Lola B12/80 en de Plymouth Prowler. Kortom, deze eBay Motors Car Pack voor Forza Motorsport 6 bevat een mix van auto’s die vroeger en nu het asfalt gedomineerd hebben.

Forza Motorsport 6 is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One en de Ebay Motors Car Pack is vanaf vandaag te downloaden. De nieuwe DLC is onderdeel van de Car Pass, maar de uitbreiding is ook los te koop op de Xbox Store. Mocht de gehele inhoud van deze DLC niets voor jou zijn, dan kan je er zelfs voor kiezen om losse auto’s uit het pakket aan te schaffen.

Forza Motorsport 6 krijgt vandaag eBay Motors Car Pack

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch