Menu Premium
Loading...

[Trailer] Eerste gameplay trailer NieR: Automata

Jeroen Wiersma 29/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren is de Paris Game Week begonnen die doorloopt tot zondag, en een evenement als deze is niet compleet zonder verse, verrassende onthullingen. Vandaag heeft uitgever Square Enix hieraan bijgedragen door de eerste gameplay trailer van NieR: Automata te tonen en wat meer informatie over de game prijs te geven.

Het zal geen verassing zijn te horen dat Platinum Games achter NieR: Automata zit. De ervaring die de ontwikkelaar heeft opgedaan met andere third-person action-games zoals Bayonetta en Transformers: Devastation is duidelijk terug te zien in de trailer. Hoewel de game geen directe verbinding heeft met het verhaal uit het origineel, heeft het wel dezelfde post-apocalyptische setting.

Door een invasie van machine-achtige levensvormen is de mensheid naar de maan gevlucht, natuurlijk wel met de intentie de aarde terug te veroveren. Hiervoor worden androids ingezet zoals 2B, die we in de trailer de machines een flinke pak op de broek zien geven. Geen mooie dame dus, maar een android, die onderdeel uitmaakt van de laatste type gevechtsandroïden, genaamd Yorha, die gedropt zijn op aarde. Grote kans dus dat wanneer NieR: Automata eenmaal in de schappen ligt, je ook met een aantal andere androids klappen mag gaan uitdelen.

NieR: Automata zal vooralsnog enkel verschijnen voor de PlayStation 4. Wanneer precies is nog niet bekend.

Eerste gameplay trailer NieR: Automata

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch