Menu Premium
Loading...

[Trailer] Dark Souls komt 24 augustus naar de PC

Gamekings Redactie 12/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De onvergefelijke RPG Dark Souls verschijnt op 24 augustus voor de PC. De subtitel, Prepare to Die, belooft veel goeds voor de masochistische PC-gamer.

De game werd aangekondigd tijdens de Namco Bandai Gamer’s Day in Las Vegas. Oorspronkelijk waren er geen plannen voor een PC-versie van de game, maar door diepe verlangens naar de dood vanuit de PC-community is Namco Bandai toch overstag gegaan. Hidetaka Miyazaki, de director van zowel Demon als Dark Souls, toonde zijn dankbaarheid tijdens de Gamer’s Day en vond de fan petitie voor een Dark Souls PC-versie “encouraging”. In de trailer zijn een aantal bloedstollende monsters en nieuwe locaties te zien, die niet beschikbaar waren in de originele versie van de game. De PC-editie brengt dus wat extra dodelijke content met zich mee. Nu maar hopen dat gamers die Dark Souls voor PlayStation 3 of Xbox 360 kochten ook kunnen mee genieten van deze content wanneer de Prepare To Die-versie verschijnt.

Zit jij als PC gamer nog te wachten op een flinke ass-whooping van Dark Souls, of laat je deze uitdaging aan je voorbij gaan?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch