Menu Premium
Loading...

[Trailer] Black Desert Online verschijnt 3 maart

Jeroen Wiersma 02/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sommigen hebben er naar uit gekeken, anderen hebben er nog nooit van gehoord. Hoe dan ook zal over een maand een nieuwe MMORPG ten tonele verschijnen in het Westen en zijn best doen vele zieltjes te winnen. Om welke game het gaat? Het Koreaanse Black Desert Online, welke 3 maart uitkomt op de PC.

Daum Games is de naam van de ontwikkelaar, wie sinds 2010 aan de game werkt. Het speelt zich af in een fantasy-setting en zal zich proberen te onderscheiden in het MMORPG-genre middels een zeer uitgebreide character customization en grote belegeringsgevechten. Ook krijgen we te maken met weer, dag- en nachtsystemen, welke invloed hebben op de gameplay en parkour, zoals je dit wellicht kent uit bijvoorbeeld Assassin’s Creed. Daarnaast zul je goed moeten mikken, want dit wordt niet automatisch gedaan door op een vijand te klikken, zoals je in veel MMORPG’s wel gewend bent. Naast dat je zelf moet richten, ben je ook verantwoordelijk voor het ontwijken van aanvallen en het maken van combo’s.

De trailer bevat geen CGI, wat erg dapper te noemen is, maar blaast je daarom misschien niet direct van je stoel. Wat verwacht jij van Black Desert Online? Ben jij één van de zieltjes die Black Desert Online een kans gaat geven?

Bron: VG24/7

 Black Desert Online verschijnt 3 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch