Menu Premium
Loading...

[Trailer] Assassin’s Creed Chronicles India – Launch Trailer

Karim Shehata 12/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar april verscheen de eerste game uit de Assassin’s Creed Chronicles-trilogie, genaamd China. De game speelde zich vanzelfsprekend af in China, terwijl de overige twee delen zich zouden afspelen in India en Rusland. Bijna een jaar later is het dan zover: we kunnen aan de slag met Assassin’s Creed Chronicles India! In bovenstaande launch trailer viert ook Ubisoft de lancering van de game.

In de trailer zien we gameplay-beelden van de 2,5D platform-game. De game speelt zich vanzelfsprekend af in India, in 1841. Als je goed hebt opgelet tijdens de geschiedenisles, weet je dat er toen oorlog was tussen het Sikhrijk en de Britse Oost-Indische Compagnie. Echter gaat niet de gehele game hierover, want assassin Arbaaz Mir is eigenlijk alleen geïnteresseerd in het redden van een prinses.

Hoe dit verhaal uiteindelijk uitpakt, merk je als je de game aanschaft. De game is vandaag verschenen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt deze week nog een review verwachten op Gamekings.nl van Assassin’s Creed Chronicles India!

Assassin's Creed Chronicles India - Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch