Menu Premium
Loading...

[Trailer] Activision kondigt vijfdaagse marathon aan voor Guitar Hero Live

Yannick van Doorn 03/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen met vlugge vingers opgelet, want Activision heeft de Shred-a-Thon aangekondigd! Deze vijfdaagse marathon met vijf nummers, waaronder het de terugkeer van ‘Through the Fire and Flames’ in Guitar Hero, is nu live op een speciaal derde kanaal van GHTV.

“We wisten dat we iets groots moesten doen om één van de meest favoriete songs aller tijden onder de aandacht te brengen,” aldus Jamie Jackson, creative director en co-head bij FreeStyleGames. Naast ‘Through the Fire and Flames’ van DragonForce, kan je nu ook pingelen op ‘Cry of Achilles’ van Alter Bridge, ‘Hangar 18’ van Megadeth, ‘Ghost Walking’ van Lamb of God en ‘Strife’ van Trivium. Na afloop van de shredder marathon komt Through the Fire and Flames ook beschikbaar in de reguliere catalogus van de game.

De nummers van de schredder marathon zijn tevens beschikbaar in de Rival Challenge-modus, waardoor het ook mogelijk is om het tegen andere spelers op te nemen en te laten zien wie de beste is. Guitar Hero Live is beschikaar op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Apple TV, iPad, iPhone en iPod Touch, maar deze marathon vindt alleen plaats op consoles. Ga jij tot aanstaande maandag flink door met Guitar Hero Live?

Activision kondigt vijfdaagse marathon aan voor Guitar Hero Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch