Menu Premium

Tovenarij in mei met Sorcery

Gamekings Redactie 08/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lekker zwaaien met die armen en toveren maar met Sorcery! De game ligt in de winkels op 23 mei, exclusief voor de PlayStation Move.

Eind vorig jaar had Sony al aangegeven dat deze titel in de lente uit zou komen, omdat er hier en daar nog wat bijgeschaafd moest worden. De Design director zei er destijds het volgende over: “Coming out of E3 (2010), we knew there were some things we weren’t happy with, we really wanted to re-tool the game’s look, its world. We had the gameplay we wanted, but it just wasn’t ready for public consumption.”

Toen er niets vernomen werd tijdens de E3 2011, ontstond de vrees dat het idee de prullenbak in was gegaan. Sony had snel bevestigd dat alleen de toverstokken opgepoetst moesten worden, want Sorcery was nog volop in ontwikkeling.

De game gaat over Finn, een tovenaarsleerling en een opgefokt standje, die in het land der doden terecht komt en daar per ongeluk iets verschrikkelijks op de wereld loslaat.

De Move controller wordt in deze game als een echte toverstaf gebruikt om dodelijke spreuken op de vijanden te keilen. De enige vraag die nog rest is, zit jij er nu nog op te wachten om te zwaaien met een gloeiende toverstok?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch