Menu Premium

Total War: Warhammer krijgt na de lancering gratis DLC

Duncan Israel 12/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog een dikke maand wachten op de game, maar Creative Assembly heeft nu al bekendgemaakt dat Total War: Warhammer na de lancering nog een hele bak gratis DLC zal krijgen!

Nadat de game op 24 mei uitkomt, krijgen de spelers in de maanden die volgen onder andere toegang tot nieuwe eenheden, helden, Legendary Lords en zelfs een compleet nieuw speelbaar ras als gratis DLC. We hadden dan ook niks anders verwacht van Creative Assembly, aangezien de ontwikkelaar met de vorige Total War-games de community ook bedankte voor de steun middels gratis DLC. “Bij Rome II en Attila konden we speelbare factions, nieuwe formats en zelfs een gratis campaign expansion uitbrengen als dank voor de steun van spelers aan Total War” zegt Rob Bartholomew, Brand Director bij Creative Assembly.

Daarnaast heeft de ontwikkelaar  een nieuwe developer blog  online gezet, waarbij spelers alvast kunnen lezen wat de toekomstplannen zijn voor Total War: Warhammer en wat de betaalde DLC-pakketten met zich mee gaan brengen. Er belooft dus genoeg content in de game te zitten, voordat de tweede game in de trilogie wordt aangekondigd. Laat weten in de comments of jij op 24 mei losgaat in de wereld van Total War: Warhammer op de PC!

Total War: Warhammer krijgt na de lancering gratis DLC

Total War: Warhammer krijgt na de lancering gratis DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch