Menu Premium

Total War: Rome 2 uit in 2013

Gamekings Redactie 03/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt jezelf een Romeinse keizer wanen, want Sega heeft de nieuwste game van The Creative Assembly aangekondigd voor 2013, Total War: Rome 2. Dit is natuurlijk een vervolg op de alom geprezen strategie game uit 2004, Rome: Total War. De mannen van The Creative Assembly werken dit keer met het grootste budget dat ze ooit hebben gehad.

Rome 2 belooft epische real-time gevechten, het bouwen van je rijk op een enorme schaal en een uitgebreide turn-based campaign. Verder zullen de keuzes van de speler een direct effect hebben op de campaign en zal het persoonlijke leven van de historische karakters een belangrijke rol gaan spelen. Niet niks, aangezien de geschiedenisboeken vol staan met familieruzies, politieke complotten en moorden. Tijdens de eerste demonstratie bleef het stil over de multiplayer, maar lead designer James Russel zei dat ze bezig waren met “something big”.

De game ligt volgens The Creative Assembly in de tweede helft van 2013 in de winkels. Ben jij al klaar om Astrix en Obelix een lesje te leren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch