Menu Premium
Loading...

Total War Rome 2 First Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grote RTS-serie Total War krijgt een vervolg van zijn meest geliefde deel: Total War Rome. Van de Samurai gaan we terug naar de Romeinen. Dit keer hebben de Romeinen beef met Carthagiërs en hoe ze dat oplossen, zie je in de Total War Rome 2 First Gameplay Trailer.

Carthago ligt daarom onder vuur en om de Romeinen te stoppen, worden er geen halve maatregelen genomen. De welbekende olifanten worden van stal gehaald om de aristocraten in de grond te trappen. De Romeinen zijn geen groentjes in de oorlogsvoering, dus daar weten ze waarschijnlijk wel raad mee. Maar uiteindelijk is het aan jou om het onoverwinnelijke Carthago op haar knieën te krijgen.

In deze Total War Rome 2 First Gameplay Trailer krijg je dan eindelijk de allereerste gameplay beelden te zien. De schaal van de game, waar de Total War serie ook bekend om staat, is ongeëvenaard. Ondanks de gigantische schaal en bizarre hoeveelheden manschappen, zie je in de trailer dat de game vol detail blijft. Het kan niet anders dan dat Total War Rome 2 ook dit keer een genot wordt voor alle RTS-nuts.

Total War Rome 2 staat voorlopig nog gepland voor ergens in 2013. Voordat je terug kan naar de derde eeuw voor Christus, kun je genieten van de Total War Rome 2 First Gameplay Trailer.

Total War Rome 2 First Gameplay Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch