Menu Premium

Tony Hawk’s Pro Skater 5 is nu cel-shaded

Mark Hoogland 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden bracht Activision de eerste gameplay-trailer voor Tony Hawk’s Pro Skater 5 naar buiten. De reacties die de graphics hiervan opriepen waren niet mals; onze eigen Emiel kreeg zelfs de indruk met een gepimpte PlayStation 2-game van doen te hebben. Developer Robomodo heeft alle kritiek blijkbaar opgepikt en is aan het restylen geslagen.

Vandaag laten nieuwe screenshots zien dat de developer een poging heeft gedaan de gedateerde graphics te maskeren middels een cel-shading-achtige look. Cel-shading is de non-fotorealistische manier van renderen die een game of animatiefilm een bepaalde cartoony feel moet geven. De zwart omlijnde stijl is onder meer bekend van titels als Borderlands en films als A Scanner Darkly. Nu is het dus de beurt aan Tony Hawk’s Pro Skater 5. Het is niet bekend of de game naast deze poetsbeurt nog andere wijzingen heeft ondergaan, maar gezien de nabijheid van de release (29 september) lijkt de kans hierop niet bijster groot.

Vind jij de last minute restyle een verstandige keuze van Robomodo? Of vind je de game er juist lelijker op geworden? Check de onderstaande screens en oordeel zelf!

Bron: VG24/7

nieuws20150806_thps1
nieuws20150806_thps2

nieuws20150806_thps3

Tony Hawk’s Pro Skater 5 is nu cel-shaded

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch