Menu Premium
Loading...

Tomb Raider The Final Hours #4 Trailer

Gamekings Redactie 08/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste bewegende beelden van de multiplayer mode in Tomb Raider zijn eindelijk daar. In de Tomb Raider The Final Hours #4 trailer kun je zien hoe Eidos-Montréal druk aan het werk is om de laatste details in de multiplayer goed te krijgen.

Er ontstond een aantal dagen geleden een hoop commotie om het nieuws dat Tomb Raider een online multiplayer zou krijgen. Vele fans zeiden dat ze liever geen multiplayer zagen in de game. Volgens de ontwikkelaars kwamen deze negatieve reacties vooral door een gebrek aan informatie. Dat gebrek proberen ze nu op te vullen met de Tomb Raider The Final Hours #4 Trailer.

Zoals Martin al zei in afgelopen Einde van de Week Vrijdag: die commotie was eigenlijk nergens voor nodig. Als je geen zin hebt in het multiplayer gedeelte van de game, dan speel je hem toch gewoon niet?

In de Tomb Raider The Final Hours #4 trailer wordt het harde werk van Eidos-Montréal getoond. Terwijl Crystal Dynamics zich bezig hield met de single-player, was Eidos-Montréal de multiplayer aan het maken. Joe Khoury (de producer van Eidos-Montréal) vertelt dat hij vooral het gevoel van het “moeten overleven” terug wilde zien in het online gedeelte van de game.

Je zult het met jouw groep moeten opnemen tegen een andere groep. Je kunt elkaar niet alleen te lijf gaan met een geweer, ook de iconische pijl en boog uit de single-player komt terug in de multiplayer van de game. Ook zul je een oogje in het zeil moeten houden voor booby traps, want voor je het weet rost er een boomstam door je harses. Je bent gewaarschuwd.

Tomb Raider The Final Hours #4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch