Menu Premium

Tomb Raider krijgt mogelijk na launch nieuwe multiplayer opties

Gamekings Redactie 26/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tomb Raider krijgt mogelijk na launch nieuwe multiplayer opties. Ontwikkelaar Chrystal Dynamics heeft laten weten dat ze na de launch van de game nog geïnteresseerd zijn in het op onderzoek uitgaan naar nieuwe multiplayer mogelijkheden. Of dat in de vorm van DLC erop gegooid gaat worden ergens in de toekomst, of in een hele nieuwe game, (misschien wel Lara Croft: de 65+ jaren?) is nog niet bekend.

“Met Guardian of Light ondersteunden de toon en het verhaal de side-by-side gameplay in de campaign. Deze keer is dit minder geschikt en probeerden we een meer aanvullende ervaring toe te voegen, hopende dat het veel replay waarde heeft en dat mensen er gewoon in kunnen springen en plezier hebben”, aldus creative director Noah Hughes over het team achter de multiplayer. “Dit zijn slechts twee van onze avonturen met multiplayer in het Tomb Raider universum, en we zien er naar uit om te kijken wat er nog meer mogelijk is met connected play.”

Als Chrystal Dynamics niet op zijn minst overweegt de T-Rex uit de eerste Tomb Raider delen ergens in een multiplayer modus erbij te knallen, ben ik toch wel een beetje teleurgesteld. Maar ach, je kan niet alles hebben.Vijf maart verschijnt het tiende Tomb Raider deel in de winkels voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. In plaats van het voorgaande deel te vervolgen kruipen we nu in de huid van een jongere Lara voor de tijd van haar vertrouwde bad-ass Tomb Raider periode. Wat vind jij eigenlijk van Lara Croft als groentje?

Tomb Raider krijgt mogelijk na launch nieuwe multiplayer opties

Tomb Raider krijgt mogelijk na launch nieuwe multiplayer opties

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch