Menu Premium
Loading...

Tomb Raider Day One Trailer

Gamekings Redactie 05/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zal de meesten niet ontgaan zijn dat Tomb Raider terug is. Er is veel tijd in gestoken om Lara op te poetsen en de hoge kwaliteit van weleer terug te halen. Na al deze moeite en goede beoordelingen, willen ze pronken als een pauw. En zeg nou zelf, wie zou dat niet doen? Tijd om te kijken naar de Tomb Raider Day One Trailer!

Na twee ijzersterke begindelen is de franchise almaar meer af gaan zakken. In deze reboot zien we hoe Lara was toen ze nog niet haar hart had verloren. Deze ijskoude killer zal in de reboot namelijk niet zo snel een geweer vast willen pakken. Sterker nog, de hele game door zal een emotionele achtbaan zijn. Alles is nieuw en dit keer is ze net als ons: Niks super heldin of wat dan ook, nee gewoon door de jungle met alle risico’s van dien.

Het is niet onder stoelen of banken geschoven dat de Tomb Raider reboot keihard je kamer binnen komt vliegen. In dit jaar, waar vele grote game-namen hun vervolg gaan tonen, zal volgens velen Tomb Raider wel een plekje hebben vast gebeiteld in de top. Iets wat Square Enix niet is ontgaan. Voor de mensen die nog twijfelen is daarom deze trailer gevuld met waarderingen en mooie quotes over de game.

Ben jij een van deze twijfelaars of ben jij het gewoon helemaal eens met de hele hype? Dan kun je zien hoe anderen de game hebben beoordeeld. Check dus snel de Tomb Raider Day One Trailer!Tomb Raider Day One Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch