Menu Premium

Tom Clancy’s The Division is officieel uitgesteld naar 2015

Gamekings Redactie 15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft is op dit moment keihard al hun laatste nieuws de wereld in aan het helpen, waaronder de officiële aankondiging van Far Cry 4. Naast alle glorie van dat positieve nieuws is er ook een keerzijde, want Tom Clancy’s The Division is officieel uitgesteld naar 2015. Maar zeg nu eerlijk… dat hadden we al verwacht, toch?

Tom Clancy’s The Division staat al een tijdje op onze radar en het lijkt erop dat deze titel van Ubisoft één van de meest ambitieuze projecten ooit is van de ontwikkelaar en uitgeverij. Ubisoft Massive werkt al een hele tijd aan de game en wij als grote publiek mochten er voor het eerst van genieten tijdens de Ubisoft E3-persconferentie van 2013. Toen leek het al heel vergezocht dat Tom Clancy’s The Division af zou zijn in het najaar van 2014 en het lijkt tegenwoordig bijna regel om tenminste één keer je game uit te stellen.

De reden om Tom Clancy’s The Division uit te stellen, is er eentje die vrij logisch is. Ze hebben meer tijd nodig om alle plooien glad te strijken en ervoor te zorgen dat het geen bug-rijke bende is als de game uitkomt. Vandaar geven ze ook geen specifieke datum wanneer Tom Clancy’s The Division wel moet uitkomen, dus dat kan van alles zijn. 2015 is het jaartal waarmee we het moeten doen, niet meer en niets minder. Op het officiële blog van de game laten de ontwikkelaars – niet ondertekend door één van hen – weten dat ze ontzettend blij worden van hoe de community hen support in het ontwikkelingsproces. Daarnaast laten ze ook nog even weten dat we op de E3 meer gaan zien van Tom Clancy’s The Division. Dat is al in juni, dus voordat je het weet is het zover.

Er mag een dikke kruis door 2014 als je op Tom Clancy’s The Division en een grote cirkel rond het volgende jaar. De game komt uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Tom Clancy's The Division is officieel uitgesteld naar 2015

Tom Clancy’s The Division is officieel uitgesteld naar 2015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch