Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist The Fifth Freedom Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Splinter Cell is terug en dit keer met Splinter Cell: Blacklist. In deze game wordt er dieper op het verhaal van de Tom Clancy’s Splinter Cell serie ingegaan. De trailer doet ook alvast een duit in het zakje en geeft je de achtergrond van Splinter Cell: Blacklist. Check snel de Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist The Fifth Freedom Trailer als je meer over het verhaal wil weten.

De eeuwenoude en bekende stealthgame waarbij je ongehoord de basis van de tegenpartij moet binnendringen is terug, althans dat is misschien iets te kort door de bocht. Inmiddels zijn er veel meer nieuwe delen uitgekomen, die heel wat meer in huis hadden. Neem bijvoorbeeld Conviction, waar Sam Fisher ineens nieuwe, dodelijke vaardigheden kreeg. In dit rijtje hoort nu ook de aangekondigde Splinter Cell: Blacklist, die is aangekondigd voor een lancering volgend jaar in de zomer. Het duurt nog een tijdje voordat de game uitkomt, maar we worden wel alvast lekker gemaakt met een paar nieuwe beelden van Splinter Cell: Blacklist in de trailer.

Het verhaal staat centraal in deze The Fifth Freedom trailer. Sam Fisher heeft beschikking over “The Fifth Freedom”, dit houdt in dat hij de vijandige basis mag infiltreren en daarbij aan geen enkele regel is verbonden. De vrijheid van Amerika staat tenslotte op het spel en om nog meer doden te voorkomen mag Mr. Fisher zijn vijanden omleggen hoe hij dat zelf wil. Je weet hoe Sam daar dan mee omgaat. Daarnaast moet hij ervoor zorgen dat de Blacklist beweging geen aanvallen meer uitvoert op Amerika en als dat nog niet genoeg is, moet hij er voor zorgen dat alle geheime bestanden niet door deze terroristen worden gestolen.

Ook al ziet het ernaar uit dat Splinter Cell: Blacklist alleen nog maar draait om brute actie en het slopen van je vijanden, de basis voor de game lijkt niet verloren te zijn. Het sluipen door smalle gangen en het slingeren aan een touw zonder dat de bewakers je opmerken, zien we nog steeds in de trailer terugkomen. Het af en toe uitdelen van harde klappen lijkt dus een goede mix te zijn van de klassieke Splinter Cell met de nieuwe Splinter Cell: Blacklist. Check snel de Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist The Fifth Freedom Trailer voor de brute beelden.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist The-Fifth-Freedom Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch