Menu Premium

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League begint morgen

Duncan Israel 03/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League gaat morgen van start. Hierin strijden de acht beste PC teams uit Europa tegen elkaar, om erachter te komen wie de kampioen is.

Het evenement is morgen vanaf 12:30 uur volledig te volgen op het officiële Twitch kanaal van Rainbow Six Siege en wordt ondersteunt door de ESL. Bezoekers van het evenement in Katowice, Polen, kunnen de nieuwste Rainbow Six Siege content checken op de Ubisoft booth. De prijzenpot van dit seizoen bevat honderdduizend dollar en hieruit worden de Europese en Noord-Amerikaanse Xbox One en PC-competitie’s ondersteunt. De Xbox One competitie begint op maandag 7 maart om 07:00 uur en is ook live te volgen via Twitch.

Aan het einde van dit tactische evenement zullen de beste teams uit Europa en Noord-Amerika het tegen elkaar opnemen voor een prijzenpot van maar liefst vijftigduizend dollar. Om het begin van de Pro League te vierenl ontvangen spelers, die zelf liever spelen, tijdens dit evenement dubbele XP in Ranked matches. Dit duurt vanaf morgen 06:00 uur tot en met 6 maart. Dit geeft spelers de kans om misschien net zo goed te worden als de top teams uit Europa en Noord-Amerika.

Tom Clancy's Rainbow Six Pro League begint morgen

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League begint morgen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch