Menu Premium

Tokyo Track update komt deze week naar Mario Kart Tour

Rens van Nerum 09/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mario Kart Tour is helemaal hot! De game voor je smartphone is inmiddels 90 miljoen keer gedownload sinds hij uit kwam en nu komt het eerste uitbreidingspakket eraan. Zet je schrap om te gaan racen op Tokyo Track!

Watashi wa Mario!

Naast dat er een aantal retro tracks bij komen kun je vanaf deze week ook scheuren in Tokyo. De baan heet Tokyo Track en bevat vele bekende spots uit de stad. Zo zie je bijvoorbeeld mount Fuji en Tokyo Tower voorbij komen. Naast het toevoegen van de tracks worden er ook karts, gliders en een Japanse versie van onze favoriete loodgieter toegevoegd aan de game. Hieronder zie je een kleine glimps van hoe de baan eruit ziet.

Good bye New York!

Het begin van dit event betekend wel dat de New York tour en alles wat hierbij hoort, ten einde komt. Wil je hier dus
nog iets van behalen moet je snel zijn, want 9 oktober aanstaande gaat het Tokyo Track evenement van start. Wel geeft Nintendo aan dat de items van de New York tour in de toekomst beschikbaar zullen zijn uit de pipes! Je weet wel dat groene ding wat je voor 5 rode blokjes naar onder trekt en een item uit schiet. Dus gelukkig hoef je niet volledig afscheid te nemen voor je in het verre oosten gaat scheuren.

Zeldzaam!

Het winnen van nieuwe items in Mario Kart Tour word gegradeerd met verschillende niveaus van zeldzaamheid.
Zo is de zeldzaamheid van items aangegeven als normal, super, high-end en high-end spotlight. Ook kun je in-game aankopen doen door middel van micro-transacties of een gold pass aan te schaffen. Welke items zeldzaam zullen zijn in de nieuwe patch weten we nog niet maar een uitdaging is nooit verkeerd!

Ga jij vanaf morgen aan de slag met de nieuwe tracks en items in Mario Kart Tour? Of laat je het allemaal aan je voorbij scheuren? Laat ons weten wat jij vind van deze smartphone versie van Mario Kart.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch