Menu Premium
Loading...

Titels voor Xbox Games With Gold Mei bekendgemaakt

Mark Hoogland 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leden van het Games With Gold-programma voor Xbox kunnen zich gaan opmaken voor nieuwe titels die in mei gratis beschikbaar zullen zijn. Mei belooft kosteloos speelplezier voor zowel racers, puzzelaars, RPG-freaks en tower defense-fanaten.

De gehele maand mei kunnen Gold-leden voor nop de intergalactische tower defense game Defense Grid 2 in hun bezit krijgen. Deze game verscheen in september 2014 voor de Xbox One en werd ontwikkeld door Hidden Path Entertainment, die je kunt kennen van Counter Strike: Global Offensive. Vanaf 16 mei tot 15 juni valt Costume Quest 2 te scoren, afkomstig uit de stal van Double Fine, de studio van adventure-held Tim Schafer. In deze lollige action RPG draait alles om het redden van Halloween.

Naast deze Xbox One-titels komen ook twee backwards compatible games uit de Xbox 360-catalogus tijdelijk in de nul-euro-bak; de eerste helft van mei is het de beurt aan GRID 2, de welbekende racer van Codemasters. Vanaf de 16e tot het einde van de maand is Peggle beschikbaar, een kleurrijke puzzelaar die geënt is op het in Japan populaire pachinko.

Check bovenstaande video om alle games even voorbij te zien komen. Welke ga jij scoren? Laat het weten in de comments!
2016_04_26_TitelsGamesWithGoldMeiBekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch