Menu Premium

Titanfall vereist een 1 GB grote installatie op de Xbox 360

Karim Shehata 04/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Respawn Entertainment en Bluepoint Games hebben zojuist bevestigd dat de Xbox 360-versie, op de technische verschillen na, niets verschilt van de Xbox One- en PC-versies van de game. Alle maps, Titans, modes en wapens die je in de Xbox One- en PC-versies van Titanfall kunt vinden zitten ook in de Xbox 360-versie. Titanfall op de Xbox 360 haalt de 60 FPS echter niet, maar stijgt wel uit boven de 30 FPS.

Titanfall is al een kleine maand beschikbaar op de Xbox One en de PC, maar de game moet nog altijd verschijnen op de Xbox 360. In eerste instantie zou de Xbox 360-versie van de game tegelijkertijd verschijnen met de Xbox One- en PC-versies van Titanfall, maar de game werd uitgesteld naar 28 maart. Dit bleek echter ook niet haalbaar te zijn, waardoor we nu vanaf 11 april aan de slag kunnen gaan met Titanfall. Toch heeft iemand al een exemplaar weten te bemachtigen van de game op de Xbox 360, waardoor er natuurlijk meer informatie is gekomen over de game. Zo is het geen slecht idee om je hardeschijf in je console te hebben zitten, want Titanfall vereist een 1 GB grote installatie op de Xbox 360.

Deze informatie staat op de achterkant van de box van de game. Wel gaat het hier om de NTSC-versie van de game, wat in dit geval simpelweg betekent dat dit de Amerikaanse versie is van de game. Heel gek is het dus niet dat iemand daar aan een Xbox 360-versie van Titanfall is gekomen, want de game verschijnt daar al op 8 april. De 1 GB grote installatie voor Titanfall op de Xbox 360 geldt normaal gesproken ook gewoon in Europa, waardoor je op 11 april dus niet direct kunt spelen. Tegenwoordig gebeurt dit overigens vaker met releases van games.

Wel is het zo vlak voor de release van Titanfall op de Xbox 360 zeer onduidelijk hoe de game er bijvoorbeeld uit gaat zien op dit platform. We hebben nog geen (bewegende) beelden gezien van de game en eigenlijk hebben we nooit informatie gekregen over deze versie, behalve dat hij er aankwam en dat de Xbox 360-versie van de populaire multiplayer-game steeds werd uitgesteld. Het officiële Twitter-kanaal van Titanfall belooft iedereen echter binnenkort meer informatie te geven over de Xbox 360-versie van Titanfall en aangezien de game in Amerika al op 8 april verschijnt, moet dit dus voor dinsdag gebeuren. De game verschijnt hier zoals gezegd op 11 april.

Titanfall vereist een 1 GB grote installatie op de Xbox 360

Titanfall vereist een 1 GB grote installatie op de Xbox 360

Titanfall vereist een 1 GB grote installatie op de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch