Menu Premium

Titanfall-bèta verschijnt mogelijk op 14 februari

Gamekings Redactie 27/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Exclusieve titels om de aanschaf van de Xbox One te rechtvaardigen zijn op een vinger te tellen en laat dat nu net die game van de voormalige chiefs van Infinity Ward zijn die dat mogelijk wel is. Ook als je als PC- of Xbox 360-gamer dorstig zit te wachten op een shooter die vernieuwing belooft, is er wellicht goed nieuws, want de Titanfall-bèta verschijnt mogelijk op 14 februari. Zeg maar tegen je geliefde dat je een kuchje voelt opkomen, want Valentijnsdag krijgt wellicht hele andere plannen.

De romantici onder ons zijn zich er maar al te goed van bewust en bevinden zich momenteel in de drukke voorbereidingen. Valentijnsdag staat voor de deu… Stop! Smijt het boodschappenlijstje met bonbons, de rode rozen en die zoetsappige Hallmark-kaart maar in de prullenbak. Of minder drastisch, bewaar het in een laatje voor volgend jaar. Vanaf 14 tot 19 februari kunnen Xbox 360- en PC-bezitters zich namelijk vermoedelijk onderdompelen in de (bèta)wereld van Titanfall. De game van Respawn Entertainment is de langverwachte Microsoft exclusive die moet gaan verschijnen voor de PC, Xbox 360 en Xbox One. De ontwikkelaar geeft het gevestigde schietwerk een flinke draai met ontzettend wendbare personages en gigantische mechs met vuurkracht waar je u tegen zegt.

Het ontwikkelen van een online-multiplayer-only FPS vergt het nodige testwerk om de bugs en oneffenheden eruit te filteren. Daarom kunnen gamers zich aanmelden voor de Titanfall-bèta zodat de game bij de release op 11 maart 2014 zo goed mogelijk speelt. Dat de bèta op 14 februari beschikbaar komt is gebaseerd op reclame die retailers uit de Verenigde Staten en Frankrijk maken voor de bèta, nadat er eerder deze maand uitnodigingen verschenen voor Xbox One-bezitters. Het zou dus kunnen zijn dat het exclusief wordt voor de retailers in kwestie, maar gezien niets is bevestigd kan daar ook niets over gezegd worden. Dat zou wel tegenstrijdig zijn met de uitnodigingen die eerder zijn verzonden, dus het kan nog alle kanten op.

Op de dag van de release van de afgeronde game, te weten 11 maart, wordt bijgaand een nieuwe Titanfall Limited Edition Wireless Controller beschikbaar gesteld. Het zou dan ook erg leuk zijn als de Xbox One op dat moment gewoon in Nederland in de winkels ligt. Fingers Crossed! Zo niet, is het mogelijk om de game te spelen op de PC of Xbox 360.

Titanfall-bèta verschijnt mogelijk op 14 februari

Titanfall-bèta verschijnt mogelijk op 14 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch