Menu Premium
Loading...

Tiger Woods PGA Tour 14 Golf’s Greatest Legends Trailer

Gamekings Redactie 08/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sportfanatici opgelet! Je zag vandaag al de trailer van de nieuwe Pokémon X en Y games langskomen op de site. In die games neem je het uiteindelijk net als in al die vorige ‘catch them all’ games van Nintendo ongetwijfeld op tegen de Elite 4 of een groepje gelijkwaardige kampioenen door jouw gevangen beestjes juist in te zetten. Als sportfan vind jij zo’n succesverhaal natuurlijk ook interessant en EA is het met jou eens. Daarom kun je in hun aankomende golfsimulator ook legendarische legendes uit de sportwereld verslaan. Benieuwd hoe dat eruitziet? Check de Tiger Woods PGA Tour 14 Golf’s Greatest Legends Trailer.

In Tiger Woods PGA 14 mag je dus strijden tegen de echte elite uit de golfwereld: de crème de la crème van de sport die hun witte balletje het best van een afstand in het daarvoor bestemde gat kunnen slaan. Tegenover jou staat bijvoorbeeld de zevenmaal kampioen Keegan Bradley, maar ook bekenden als Bud Cauley en Stacy Lewis. Voor het geval je ze niet kent en toch benieuwd bent naar jouw tegenstanders: deze sporters zijn de bazen van de golfclub. Ze hebben de duurste stokken, de spencers van het hipste merk en perfect in vorm gekamd haar. Wees dus zeker van je zaak voordat je hen uitdaagt om hun eer. In de Tiger Woods PGA Tour 14 Golf’s Greatest Legends Trailer zie je het drietal aan het werk op één van de banen uit de game.

Gelukkig krijg je ook de tijd om daar te oefenen. De sportsimulator komt uit met 20 banen die in zowel daglicht als in de duistere nacht speelbaar zijn. Ook heeft de game een Legends of the Majors modus waarin je zelf als een legende carrière kunt maken. Je begint in de jaren ’30 als Bobby Jones en moet een weg banen door alle andere golfers die een plaats aan de top ambiëren. Wat voor echte fans daarbij heel interessant is, is dat elk tijdperk anders speelt. In de ’30 hadden ze namelijk niet de geavanceerde clubs en ballen die jou vandaag de dag de hipste golfer maken van het clubhuis en EA laat jou dat merken in deze game. Denk jij dat je de uitdaging aankunt? Misschien wordt je wel de figuurlijke Pokémon Master van de golfwereld. Check de Tiger Woods PGA Tour 14 Golf’s Greatest Legends Trailer en praat hieronder mee over deze game.

Tiger Woods PGA Tour 14 Golf's Greatest Legends Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch