Menu Premium

THQ is enthousiast over Mike Tyson in WWE ’13

Gamekings Redactie 10/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

THQ is enthousiast over Mike Tyson in WWE ’13. Dat meldt Corey Ledesma, creative director van de worstelgame, in gesprek met VG247. Tyson’s aanwezigheid in WWE ’13 markeert tevens de comeback van de bokser in gamesland.

“We zijn enthousiast om Mike Tyson aan boord te hebben. Hij is een lange tijd niet in een game geweest en wat ook erg gaaf is, is dat hij zo’n coole rol speelde in de ‘Attitude’ tijdperk van de singleplayer campaign en de periode toentertijd”, meldt de creative director. De laatste grote game waarin we met een digitale Mike klappen mochten uitdelen was Fight Night Champion.

“Hij was zo’n grote ster destijds, en eigenlijk is hij nog steeds een grote ster, maar toen kende zijn populariteit een hoogtepunt. Voor WWE was het een gedurfde en ambitieuze statement om zo’n personage te introduceren. Het is tegelijkertijd ook cool om een karakter te presenteren die zo verschilt met alle andere sterren en diva’s in WWE. Hij is een bokser, dus heeft hij hele afwijkende ‘move sets’ die hem echt onderscheiden. Het is erg leuk om met hem te spelen.”

Met Mike Tyson trakteer je dus straks jouw tegenstanders in WWE ’13 op een flink potje beuken en wie weet bijt hij zo nu en dan andermans oor af als signature move. Zoiets mag met “Iron Mike” uiteraard niet ontbreken, toch? Sorry jongens, ik kon het niet helpen…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch