Menu Premium

THQ is aanwezig op E3 zonder booth

Gamekings Redactie 04/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

THQ gaat wel aanwezig zijn op de E3, maar zal geen booth hebben. Dit jammerlijke besluit is daarentegen wel goed te verklaren.

Een vertegenwoordiger van de uitgever heeft gezegd dat ze aanwezig zijn, games gaan showen en de pers te woord staan op de grote gamebeurs in de V.S. Over het besluit om geen booth te hebben zei THQ het volgende: “When we needed to make the decision on the booth (many months ago) we were in a MUCH different place than today. But, we will be there to support our portfolio and the show itself.”

Als je een booth wilt hebben op de E3 mag je flink wat knaken neertellen en gezien het feit dat THQ financieel betere tijden heeft gehad, leek het dit jaar niet verstandig om te doen. De uitgever heeft natuurlijk een hoop verlies geleden met uDraw vorig jaar, waardoor er banen op de schop zijn gegaan, Warhammer 40K Dark Millenium Online een stap terug heeft moeten nemen en als klap op de vuurpijl heeft de uitgever een compleet label moeten verkopen.

Het is in de lijn der verwachting dat THQ op de E3 aanwezig is met Darksiders II en als het goed is ook Company of Heroes 2, die nu waarschijnlijk volop in de maak is.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch