Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt – Killing Monsters Cinematic Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er blijft natuurlijk altijd een beetje een strijd aanwezig tussen PC- en console-gamers. Bijna iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en zweert erbij dat zijn optie de beste is. In 2007 kregen PC-gamers een goede reden om te pochen, want met The Witcher hadden zij een goede exclusieve titel te pakken. Daarna moest er een toontje lager gezongen worden, want The Witcher 2 was ook beschikbaar voor de Xbox 360. Met het derde deel kan iedereen aan de gang en we krijgen een filmisch voorproefje in de The Witcher 3: Wild Hunt – Killing Monsters Cinematic Trailer.

Het is alleen maar goed nieuws dat The Witcher 3: Wild Hunt naar de PC, Xbox One én PlayStation 4 komt, want de The Witcher-serie groeit aan populariteit. Toen in 2007 The Witcher uitkwam voor de PC, werd de action role-playing hack and slash-game ontzettend goed ontvangen. Dit kwam vooral doordat er van de speler werd gevraagd om keuzes te maken, iets dat voor diepgang in de gameplay zorgde. Daarnaast zag de game er visueel prachtig uit en ook de soundtrack werd gekenmerkt als geweldig. Voor Xbox 360-bezitters was het dan ook goed nieuws dat het tweede deel ook naar hun console kwam. Voortbouwend op het succes van het eerste deel werd The Witcher 2: Assassins of Kings nog beter ontvangen.

Nu wordt het tijd voor een derde deel, welke in 2014 gaat uitkomen als The Witcher 3: Wild Hunt. Ontwikkelaar CD Projekt RED wil het groots aanpakken. Volgens zeggen wordt de spelwereld van The Witcher 3: Wild Hunt dan ook twintig procent groter dan Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim. Pittig ambitieus. Het is jammer genoeg nog lang geen 2014, maar niet getreurd, er komen genoeg zoethoudertjes voor in de tussentijd. Kijk snel naar de The Witcher 3: Wild Hunt – Killing Monsters Cinematic Trailer en geniet!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch